HACCP - Horeko

Voorkom problemen met voedselveiligheid
registreer je HACCP taken goed

HACCP registratie is vaak tijdrovend en ingewikkeld. Weg met de rommelige en onduidelijke papieren lijsten. Met Horeko heb je een digitaal en betrouwbaar overzicht bij de hand. Zo zit je altijd goed.

HACCP registratie met Horeko Kitchen Manager

Elke horecazaak moet werken volgens de basisprincipes van HACCP. Je processen zelf moeten niet alleen voldoen aan de hygiënecode, dit moet ook duidelijk geregistreerd worden. Dankzij Horeko kan je eenvoudig de processen borgen. Op basis van onze standaard taken, maak jij een HACCP plan dat past bij jouw bedrijf.

De taken komen op het juiste moment in beeld op de Horeko Operator. Op het scherm werk je de taak op naam af, zo is altijd later terug te zien wie wat heeft gedaan. Een belangrijk onderdeel van HACCP is ook het goed labelen van producten en halfproducten. Vanuit Horeko worden direct houdbaarheidslabels geprint. Nooit meer onduidelijkheid door handgeschreven etiketten met missende informatie.

Al 1500 horeca ondernemers gingen je voor

Sta jij hier straks tussen?

HACCP plan digitaal beschikbaar

Taken op naam, datum en tijd geregistreerd

Duidelijke THT stickers direct uit het systeem

Jouw persoonlijke HACCP plan

Wij hebben al jaren ervaring met de principes van HACCP en hebben een standaard lijst met de meest voorkomende taken. Of we maken samen met jou een lijst met de taken die voor jouw bedrijf nodig of relevant zijn. Dankzij jouw persoonlijke HACCP plan werk je altijd volgens de hygiënecode en bij controle van de NVWA kan je heel eenvoudig een goed overzicht uit Horeko halen.

Je voegt heel eenvoudig taken toe in Horeko Office. Geef een soort, datum en frequentie aan en de taak komt op het gewenste moment omhoog op de Operator in de keuken. De taken worden dan afgehandeld en op naam geregistreerd.

Alles goed gelabeld

Handgeschreven stickers en onduidelijkheid wie een product wanneer heeft gemaakt zijn verleden tijd. Via de Horeko Operator print je alle stickers die je nodig hebt: labels met de THT-datum of allergenen, stickers voor productie, invriezen en ontdooien.

Je geeft eenmalig de houdbaarheid van ingrediënten en halfproducten in, en het systeem geeft je daarna altijd een sticker met de juiste datum. De naam van de medewerker en de tijd van printen komen ook automatisch op de sticker. Je kan ook heel eenvoudig de allergenen van een (half)product op een sticker printen. Deze informatie haalt het systeem uit de receptuur. De labels zijn water oplosbaar, dus ze spoelen er zonder lijmresten af in de spoelmachine. Makkelijk én hygiënisch.

Ga voor meer rendement

Maak nu een afspraak

Plan een vrijblijvende online afspraak en ervaar hoe je met Horeko meer rendement gaat krijgen.

Direct afspraak maken

Ga voor meer rendement Start nu jouw gratis demo