Documentbeheer - Horeko

Alle personeelsgegevens op één plek

Bundel nu alle informatie van medewerkers centraal en digitaal.

Horeko is jouw centrale personeelsadministratie

Horeko Employee Manager is meer dan planningssoftware. Het is jouw tool om een goede personeelsadministratie bij te houden. Natuurlijk staan de persoonlijke gegevens zoals NAW en contract al in Horeko, maar met documentbeheer maak je je administratie compleet. Maak aantekeningen van een evaluatiegesprek, voeg de loonstrookjes toe of het BHV diploma van de medewerker. Zo heb je alle documenten bij de hand wanneer je ze nodig hebt. Natuurlijk kan je zelf via het rechtenbeheer bepalen wie de documenten mag zien. Dat is wel zo veilig en vertrouwd.

Persoonlijke documenten

Bedrijfsdocumenten

Reminder bij verloopdatum

Deel documenten met individuen, teams of het hele bedrijf

Documentbeheer van Horeko is opgesplitst in persoonlijke documenten en bedrijfsdocumenten. De eerste categorie is echt specifiek per medewerker en vind je dus ook onder het kopje van die medewerker. Die zijn alleen voor die medewerker en/of de leidinggevende toegankelijk. In het logboek kan je terugzien wie er wanneer wijzigingen heeft aangebracht, dus zo ben je altijd op de hoogte.

Bedrijfsdocumenten deel je met een bepaalde afdeling of natuurlijk de hele groep. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfshandboek voor iedereen of een tapinstructie voor het barpersoneel. Ook hier heb jij de regie wie de documenten kan zien en wijzigen. En het logboek geeft aan wie de documenten heeft bekeken of gewijzigd.

Altijd up to date dankzij de verloopdatum

Een bedrijfshandboek heeft meestal niet een uiterste houdbaarheidsdatum, maar voor een EHBO-certificaat is het wel van belang om de verloopdatum in de gaten te houden. Voordat je van iedereen de einddatum van documenten in je agenda zet, kan je beter de verloopdatum in je documentbeheer zetten.

Elk document kan je een verloopdatum geven. Dan geeft het systeem je vanzelf een reminder wanneer jij actie moet ondernemen. Zo laat je geen documenten meer verlopen.

De voordelen van werken met Horeko

Persoonlijke service

Onze customer support is er voor jou: telefonisch, per chat of via de mail.

Software in de cloud

Altijd en overal bereikbaar. Zo simpel is het.

Vooruitstrevend

Wij zitten niet stil en verbeteren het systeem elke dag.

Hart voor de horeca

Onze software is speciaal ontwikkeld voor horeca - wij snappen hoe jouw zaak draait.

Ga voor optimaal resultaat - kies het beste voor jouw zaak