Hardware - Horeko

Horeko is voor de horeca. De hardware die we aanbieden dus ook.

Duurzaam in gebruik. Strak in design. En geschikt voor de vochtige en vette vingers die je nu eenmaal vaak hebt.

Touchscreen PC

Waterdicht, bestand tegen vet, horeca-proof! Hang 'm in de keuken, achter de bar of op een centrale locatie. Met de labelprinter aangesloten print je direct alle labels die jij nodig hebt. Met de inklokmodule kan je ook uren registreren met vingerafdruk met RFID chip. Samen kijken we wat bij jouw bedrijf past.

Labelprinter

Met de originele Horeko labelprinter maak je Horeko onmisbaar in de keuken. Dankzij de koppeling kan je met 1 druk op de knop alle labels printen die je nodig hebt. Van invrieslabels tot houdbaarheidslabel. Alles staat op naam en datum geregistreerd dus nooit meer verwarring over de houdbaarheid van een product. De labels zijn oplosbaar in water dus de bakken kunnen met label en al de spoelmachine in!

Water oplosbare labels

De unieke, water oplosbare labels, voor in onze nieuwe printer maken jouw werkdag een stuk makkelijker. Nooit meer pulken. Gelijk de bakken de spoelmachine in en het label lost helemaal op in het water. Geen lijmresten op de bakken, geen labels in de filter van de spoelmachine. Hygiënisch en efficiënt.

Labels DYMO

Met de originele DYMO labels print je altijd de hoogste kwaliteit labels. Duidelijk leesbaar, ook na invriezen en ontdooien. Bakje leeg? Dan verwijder je het label zonder lijmresten achter te laten. Wel zo makkelijk.

Ga voor optimaal resultaat - kies voor het beste voor jouw zaak.