Labelen - Horeko

Nooit meer pulken

#opgelost

Onduidelijke en handgeschreven labels?
Nu niet meer!

Het goed labelen van producten die net gemaakt zijn, de vriezer in gaan of juist moeten ontdooien is heel belangrijk voor een goede hygiëne.

Duidelijke labels, direct uit het systeem

Hoe lang staat de tomatensoep al in de koelkast? En wanneer moet die rode wijnsaus weggegooid worden? Bijhouden wanneer een product gemaakt, ingevroren of in de koelkast is gelegd is lastig, zeker met de wisselende bezetting die nu eenmaal bij de horeca hoort. Daarnaast heeft niet elk product dezelfde houdbaarheid. Houd dan nog maar eens je koelcel op orde. Traditionele handgeschreven labels geven alleen aan op welke dag iets is gemaakt. Zelfs als je het handschrift kan lezen is dit systeem lang niet waterdicht.

Met de labelprinter aangesloten op de Horeko Kitchen Manager ben je van al het gedoe af. Met 1 druk op de knop heb je duidelijke labels – met productnaam, datum, tijd en door wie het geprint is. Bij het receptuur geef je één keer aan wat de houdbaarheid is. Elke keer als je van dat product een label print, staat er automatisch de juiste datum op wanneer het product weg moet.

Al 1500 horeca ondernemers gingen je voor

Sta jij hier straks tussen?

Altijd leesbaar

Geregistreerd op datum en naam

Labelhistorie gaat derving tegen

Alle labels die je nodig hebt uit het systeem

Houdbaarheidslabels zijn het meest gebruikt in de keuken. Aangeven wanneer een product weg moet en zo goed aan de HACCP regels voldoen is een must voor elke keuken. Haal je een ingevroren product uit de vriezer, dan verandert de houdbaarheid dus print meteen een nieuw label. Gebruik de standaard labelinstellingen in Horeko of maak je eigen labels.

  • Houdbaarheidslabel: wanneer moet het product weg, wanneer is het label geprint en door wie
  • Allergenenlabels: alle allergenen in dat product duidelijk op een label
  • Invrieslabels: zo weet je wanneer een product de vriezer uit moet
  • Ontdooilabels: een nieuw label als het product uit de vriezer komt

Na de mise en place gelijk je producten labelen

Een goede mise en place zorgt voor een strakke service. Sommige producten maak je elke dag, anderen elke week. Niet altijd worden de producten dus gelijk gebruikt. Daarom is het van belang dat deze goed gelabeld zijn. Omdat je mise en place ook al in Horeko staat, kan je gelijk een label printen met alle informatie. Zo bewaar je je producten en is het altijd duidelijk voor de volgende gebruiker wat het is, wanneer en door wie het gemaakt is. Zo gaat de dienst soepel door.

Ga voor meer rendement

Maak nu een afspraak

Plan een vrijblijvende online afspraak en ervaar hoe je met Horeko meer rendement gaat krijgen.

Direct afspraak maken

Ga voor meer rendement Start nu jouw gratis demo