7 tools voor de 1,5 meter samenleving

In de webinar worden de volgende 7 tools toegelicht:

  1. Veiligheid
  2. Reguleer de gastenstroom
  3. Inrichting locatie
  4. Service/ bediening
  5. Verdienmodel
  6. Communicatie
  7. Gastvrijheid

Kortom, een webinar met veel praktische tips en inspiratie om je goed te kunnen voorbereiden op de 1,5 meter samenleving!

Over de spreker Myrian Ermes

‘Gastvrijheid is de juiste balans tussen identiteit, commercie en esthetiek’. Vanuit deze overtuiging heb ik al veel ondernemingen begeleidt om ervoor te zorgen dat gasten zich thuis voelen, langer verblijven en vaker terugkomen.

Na jarenlange werkervaring bij de Efteling heb ik als zelfstandig ondernemer verschillende opdrachten gedaan voor onder andere Diergaarde Blijdorp, GaiaZOO, HUP Hotel, FutureLand, Coöperatie DELA, Landal Strand Resort Nieuwvliet en Plaswijckpark.

Mijn opdrachtgevers waarderen mijn enthousiasme en betrokkenheid, kritische blik en heldere en duidelijke communicatie. Door mijn groot inlevingsvermogen en gevoel voor esthetiek voel ik wanneer het al dan niet klopt en weet ik dit ook te benoemen.

Begin april heb ik het online programma ‘Optimaliseren van gastvrijheid’ gelanceerd voor ondernemers en managers in de gastvrijheidsbranche met als doel meer omzet, meer gasten en een hogere gasttevredenheid.

Ik merk dat ik nu juist nodig ben om ondernemers te inspireren, prikkelen en ondersteunen bij de voorbereiding op de 1,5 metersamenleving

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/myrianermes/

 

Ga voor optimaal resultaat - kies het beste voor jouw zaak