Horeko Office

Betere marges beginnen met meer inzicht. In Horeko Office registreer je eenvoudig jouw hele keukenproces. Digitaliseer je recepten en bereken je marge. Door de koppeling met je leveranciers reken je altijd met actuele kostprijzen.

Jouw gerechten presteren optimaal dankzij menu engineering. Met de analyses van Horeko Kitchen Manager maak je de beste strategische keuzes.

  • Beheer je recepten en bereken de marge
  • Kostprijzen zijn altijd actueel
  • Allergenen zie je automatisch per gerecht

Maak gelijk een persoonlijke offerte

Horeko Operator

De schakel tussen kantoor en keuken. De Horeko Operator is onze touchscreen PC waarmee je in de keuken dagelijks werkt. Recepten altijd bij de hand – elke keer hetzelfde bereid.

HACCP-registratie vervelend en tijdrovend? Niet met Horeko. De taken komen gewoon op de Operator. Op tijd afgewerkt, altijd goed geregistreerd. Je mise en place? Net zo makkelijk via het scherm.

  • Recepten digitaal bij de hand
  • HACCP-registratie altijd op tijd geregistreerd
  • MEP-taken gelijk afwerken via het scherm
  • Print houdbaarheidslabels direct uit het systeem

Van kantoor naar keuken

De kracht van de Kitchen Manager zit in de combinatie van Horeko Office met de Operator. Invoeren en calculeren doe je op kantoor en je communiceert alles direct naar de keuken. Zo maak je iedereen meer bewust van kosten en marge.

Jouw complete pakket voor keukenmanagement

Receptuurbeheer

Alle recepten digitaal beschikbaar. Met ingrediënten, bereiding én foto's van opmaak. Op de Horeko Operator vermenigvuldig je het recept eenvoudig dus geen gedoe meer met omrekenen.

lees meer
Kostprijsberekening

Vanuit de recepten bereken je heel eenvoudig je kostprijs. Koppel Horeko Kitchen Manager met je leveranciers en werk met actuele prijzen. Voer de gewenste afvalpercentage en brutomarge in en je krijgt de ideale kaartprijs.

lees meer
HACCP-registratie

Maak 1 keer de HACCP-taken aan en ze komen op het juiste moment naar voren op de Horeko Operator. Werk de taken af in de keuken en ze zijn gelijk goed geregistreerd.

lees meer
Menu engineering

Haal het maximale uit je menukaart met menu engineering. Met deze analyse zie je welke gerechten het beste presteren. De verkoopaantallen worden uit de kassa gehaald en de brutomarges uit de recepten. Zo weet je welke gerechten extra aandacht moeten krijgen.

lees meer
Allergenendeclaratie

Dankzij de koppeling met PS in Foodservice heb je gelijk een allergenendeclaratie in Horeko. Direct duidelijk welke allergenen er in een gerecht zitten.

lees meer
MEP-registratie

Vaste mise en place? Met de MEP-lijsten komen taken op de Operator naar voren en worden zo op naam geregistreerd.

Houdbaarheidslabels

Nooit meer onduidelijkheid over houdbaarheid, of onleesbare labels. Met de aangesloten labelprinter print je direct houdbaarheidslabels. Je geeft van tevoren in Horeko eenmalig aan hoe lang een gerecht of halfproduct houdbaar is, en het label komt er met de juiste datum uit. Print niet alleen houdbaarheidslabels, maar ook stickers voor ontdooien, allergenen of productiedatum.

lees meer
Dervingsregistratie

Weggooien is makkelijk en gebeurt vaak onbewust. Wordt bewust van je afval én de waarde hiervan door waste te registreren in het systeem.

Kiosk

Communiceer je menukaart direct op onze speciale informatiezuil. Gasten zien de actuele gerechten, mét allergenen, eenvoudig in.

lees meer

Integraties met onze partners

Horeko is de centrale schakel in jouw bedrijf

De voordelen van werken met Horeko

Persoonlijke service

Onze customer support is er voor jou: telefonisch, per chat of via de mail.

Software in de cloud

Altijd en overal bereikbaar. Zo simpel is het.

Vooruitstrevend

Wij zitten niet stil en verbeteren het systeem elke dag.

Hart voor de horeca

Onze software is speciaal ontwikkeld voor horeca - wij snappen hoe jouw zaak draait.

Vanaf € 139,-
per maand

Horeko Kitchen Manager past bij elke horecazaak. Kijk met één van onze experts naar de oplossing die het beste bij jou past.

10 quick wins tijdens de Coronacrisis. Download jouw checklist hier!