Horeko Kitchen Manager - Horeko

Jouw complete pakket voor keukenmanagement

Receptuurbeheer

Alle recepten digitaal beschikbaar. Met ingrediënten, bereiding én foto's van opmaak. Op de Horeko Operator vermenigvuldig je het recept eenvoudig dus geen gedoe meer met omrekenen.

lees meer
Kostprijsberekening

Vanuit de recepten bereken je heel eenvoudig je kostprijs. Koppel Horeko Kitchen Manager met je leveranciers en werk met actuele prijzen. Voer de gewenste afvalpercentage en brutomarge in en je krijgt de ideale kaartprijs.

lees meer
HACCP-registratie

Maak 1 keer de HACCP-taken aan en ze komen op het juiste moment naar voren op de Horeko Operator. Werk de taken af in de keuken en ze zijn gelijk goed geregistreerd.

lees meer
Menu engineering

Haal het maximale uit je menukaart met menu engineering. Met deze analyse zie je welke gerechten het beste presteren. De verkoopaantallen worden uit de kassa gehaald en de brutomarges uit de recepten. Zo weet je welke gerechten extra aandacht moeten krijgen.

lees meer
Allergenendeclaratie

Dankzij de koppeling met PS in Foodservice heb je gelijk een allergenendeclaratie in Horeko. Direct duidelijk welke allergenen er in een gerecht zitten.

lees meer
MEP-registratie

Vaste mise en place? Met de MEP-lijsten komen taken op de Operator naar voren en worden zo op naam geregistreerd.

Houdbaarheidslabels

Nooit meer onduidelijkheid over houdbaarheid, of onleesbare labels. Met de aangesloten labelprinter print je direct houdbaarheidslabels. Je geeft van tevoren in Horeko eenmalig aan hoe lang een gerecht of halfproduct houdbaar is, en het label komt er met de juiste datum uit. Print niet alleen houdbaarheidslabels, maar ook stickers voor ontdooien, allergenen of productiedatum.

lees meer
Dervingsregistratie

Weggooien is makkelijk en gebeurt vaak onbewust. Wordt bewust van je afval én de waarde hiervan door waste te registreren in het systeem.

Kiosk

Communiceer je menukaart direct op onze speciale informatiezuil. Gasten zien de actuele gerechten, mét allergenen, eenvoudig in.

lees meer

Horeko in de praktijk

De Margriet in Mechelen

Al 1500 horeca ondernemers gingen je voor

Sta jij hier straks tussen?

Integraties met onze partners

Horeko is de centrale schakel in jouw bedrijf

Ga voor meer rendement

Maak nu een afspraak

Plan een vrijblijvende online afspraak en ervaar hoe je met Horeko meer rendement gaat krijgen.

Online afspraak

Ga voor meer rendement Start nu jouw gratis demo