Urenregistratie - Horeko

Met urenregistratie van Horeko bespaar jij direct op je loonkosten.

Uren nauwkeurig bijhouden en registeren - jij kan je tijd wel beter besteden.

Je medewerkers klokken zelf in, jij hebt gelijk een overzicht van uren

Het nauwkeurig bijhouden en registeren van alle gewerkte uren kan een onmogelijke opgave lijken. Vaak schrijven de medewerkers zelf hun uren en moet je erop vertrouwen dat het eerlijk en exact gebeurt. Maar weet jij na een lange dienst nog precies wanneer je bent begonnen? En dan moeten alle uren nog gecontroleerd, geregistreerd en vergeleken met de contracturen worden. Tijdrovend en vaak ook niet het leukste karweitje.

Met Horeko Employee Manager geef je dit uit handen. Medewerkers klokken bij de start van hun dienst in en deze uren komen rechtstreeks in het systeem. Uren worden dus niet meer gegokt of (naar boven) afgerond, als je wil kan je op de minuut exact registeren. Zo bespaar je direct op je loonkosten omdat je alleen de echt gewerkte uren registreert en betaalt.

Al 1500 horeca ondernemers gingen je voor

Sta jij hier straks tussen?

Inklokken via vingerscan, tag of pincode

Uren direct vergeleken met rooster

Registreer gelijk pauzes en maaltijden

Medewerkers registreren zelf hun uren

Jij bespaart veel tijd omdat medewerkers hun eigen uren registreren. Zelf – met vingerscan, tag of pincode bij de Horeko Timekeeper. Je kan er ook voor kiezen om in te klokken via de app, dit kan zelfs op locatie. Krijgt iedereen dezelfde pauze dan is het simpel, maar zo makkelijk is het vaak niet. Met Horeko kan je daarom ook de pauzes registreren. Scan of tag aan het begin en einde van de pauze, geef aan of er een personeelsmaaltijd is gebruikt, en ook dit staat gelijk in het systeem. Wel zo makkelijk.

Jij houdt natuurlijk de regie. Stel regels in voor afronding en laatkomers. Voor (rook)pauzes en personeelsmaaltijden. Achteraf keur je de gewerkte uren goed en maak je gelijk een overzicht voor de salarisverwerking. Of nog makkelijk, koppel met een van onze HR partners en de uren gaan met 1 druk op de knop gelijk door.

Overzichtelijk alle plus-, min- en vakantie-uren in het systeem

Bijhouden hoeveel uur er is gewerkt is 1, maar Horeko Employee Manager is meer dan dat. Per medewerker voer je zijn contracturen en vakantiebalans in. Worden er dan uren geregistreerd, dan vergelijkt deze Horeko gelijk met wat er al in het systeem staat. Vrij vragen doet de medewerker ook zelf via de app. Als deze uren goedgekeurd zijn komen ze ook in Horeko. Voor elke medewerker heb je dus op elk gewenst moment inzicht in zijn of haar uren; duidelijk uitgesplitst in een plus-min overzicht en de vakantieuren. Geen urenlijsten die je moet overtikken, geen Excel-bestand meer wat je steeds moet checken. Zo is de urenregistratie een eitje.

Ga voor meer rendement

Maak nu een afspraak

Plan een vrijblijvende online afspraak en ervaar hoe je met Horeko meer rendement gaat krijgen.

Direct afspraak maken

Ga voor meer rendement Start nu jouw gratis demo