Receptuurbeheer - Horeko

Met Horeko bewaar je je recepten goed

Dankzij de Operator kan je in de keuken makkelijk het recept, de bereiding en zelf de opmaak van het bord zien.

Bewaar je recepten digitaal, zo reken je er gemakkelijk mee

Hoe bewaar jij je recepten? Heeft de chef die ze bedacht alles in zijn hoofd? Of staat er een map met papieren in de hoek van de keuken? Met Horeko Kitchen Manager bewaar je je recepten veilig en overzichtelijk. Je voert de recepten eenvoudig in en dankzij de scheiding tussen ingrediënten, halfproducten en gerechten houd je het overzicht. Koppel met je leverancier en de ingrediënten zijn bekend. In een halfproduct gebruik je die ingrediënten volgens jouw bereiding – denk bijvoorbeeld aan een pepersaus. Bij het recept voor het eindproduct voeg je net zo makkelijk ingrediënten als halfproducten toe en Horeko rekent voor je. Dus voor een biefstuk pepersaus weet je dat je de biefstuk als ingrediënt en een scheut van het halfproduct pepersaus nodig hebt.

Als je het gerecht gaat bereiden, open je het op de Operator. Je krijg gelijk een overzicht van de ingrediënten die je nodig hebt, en een stappenplan voor bereiding. Bestellen meerdere mensen tegelijkertijd hetzelfde gerecht? Op het scherm druk je eenvoudig op de vermenigvuldiger – zo maak je zonder rekenfouten net zo makkelijk meerdere gerechten!

Al 1500 horeca ondernemers gingen je voor

Sta jij hier straks tussen?

Recepten digitaal in de keuken

Vermenigvuldig met 1 druk op de knop

Foto's en bereidingen voor iedereen duidelijk

Recepten gewaarborgd betekent constante kwaliteit

De gast verwacht constante kwaliteit. Maar in de praktijk is dat een uitdaging. Want een gerecht wordt niet altijd door dezelfde persoon bereid. Aan de ene kant heb je veel wisselende diensten en aan de andere kant is er nu eenmaal veel verloop van personeel in de horeca. Met Horeko Kitchen Manager heb je je je recepten digitaal gewaarborgd – wel zo prettig mocht er een keer iemand ziek zijn, op vakantie gaan of het bedrijf verlaten. De Operator in de keuken is daarnaast dé tool om ook constante kwaliteit in je bereidingen te hebben. Iedereen die het recept gaat maken ziet hoeveel van een ingrediënt nodig is, en hoe het gemaakt moet worden. Zo gebruik je altijd dezelfde hoeveelheid als waarmee je kostprijs is berekend en smaakt het voor de gast altijd hetzelfde.

Ingrediënten altijd up to date

De automatische koppeling met leveranciers is ideaal bij het invoeren van recepten. Maar nadat je een recept hebt bedacht kan er nog weleens iets wijzigen. Een ingrediënt is (tijdelijk) niet meer leverbaar of ineens flink in prijs gestegen. Hier moet je dan wel rekening mee houden. Omdat de ingrediënten in een gerecht, eventueel via halfproducten, direct gekoppeld zijn aan je leveranciers, heb je altijd actuele informatie. Wijzig je een ingrediënt in een halfproduct? Dan verandert dit automatisch ook in de gerechten waarin dit gebruikt wordt. Zo hoef jij er niet meer over na te denken en is je informatie altijd up to date.

Ga voor meer rendement

Maak nu een afspraak

Plan een vrijblijvende online afspraak en ervaar hoe je met Horeko meer rendement gaat krijgen.

Direct afspraak maken

Ga voor meer rendement Start nu jouw gratis demo