Online roosteren - Horeko

De beschikbaarheid van iedereen én het rooster in 1 oogopslag.

De informatie van alle medewerkers wordt centraal en overzichtelijk opgeslagen. Roosteren was nog nooit zo makkelijk.

Maak snel en gemakkelijk een kloppend rooster

Een goed rooster is van heel veel dingen afhankelijk. Hoeveel mensen zijn er nodig? Wie is er beschikbaar? Heeft iemand plus- of minuren? Met Horeko Employee Manager heb jij in één overzicht de beschikbaarheid van medewerkers en het rooster wat je moet vullen. Als je gebruik maakt van terugkerende diensten, gaat het roosteren helemaal snel. Is het rooster klaar? Dan stuur je het met een druk op de knop naar je medewerkers. Via de Horeko App krijgt iedereen een melding en voegen we diensten toe aan hun privé agenda. Ook voor hen wel zo makkelijk.

Is personeel ook bij jou één van de grootste kosten? Een kloppend rooster is 1 ding, maar een efficiënt rooster is nog beter. Als je roostert met Horeko heb je direct inzicht in het loonkostenpercentage van het rooster. Het uurloon van elke medewerker staat namelijk ook in Horeko. Zo zie je dus welk effect een medewerker heeft op jouw personeelskosten. Jij hebt de regie.

Al 1500 horeca ondernemers gingen je voor

Sta jij hier straks tussen?

Beschikbaarheid direct in beeld

Rooster gelijk in de agenda

Inzicht in uren én kosten

Horeko Planning is jouw centrale personeelsadministratie

Om een goed rooster in elkaar te kunnen zetten heb je veel informatie nodig. Horeko Planning is dé centrale plek om jouw personeelsgegevens op te slaan en bij te houden. En alles wat je in Horeko zet, daar houdt het systeem ook rekening mee. Dus terwijl jij het rooster maakt zie je gelijk of iemand al boven zijn contracturen zit. Probeer je iemand in te roosteren die al een dienst heeft? Dan krijg je een melding. Voorziet het rooster wat je maakt niet in een BHV’er? Je krijg direct een waarschuwing.

Je voert de informatie één keer in en vervolgens houdt het systeem alles nauwkeurig bij. Zo krijg je een seintje als een contract verloopt of het tijd is voor een beoordelingsgesprek. Altijd je personeelsadministratie op orde.

Alle uren staan in het systeem

Einde van de dag nog bedenken hoe laat je de dienst bent begonnen? Dat gaat nooit 100% nauwkeurig – en meestal niet in jouw voordeel. De Horeko Timekeeper geeft je de mogelijkheid medewerkers met vingerscan, pincode of chip te laten inklokken. Zo is voor iedereen duidelijk hoe laat iemand is begonnen. Tijd voor pauze? Ook dit registreer je net zo makkelijk op de Timekeeper. Eenvoudig en nauwkeurig registreren zorgt dat jij een goed overzicht hebt van de gewerkte uren. Vrij vragen doen de medewerkers eenvoudig via de Horeko App dus dit komt ook in het systeem. Niet meer bellen, mailen of appen om te checken of mensen wel kunnen werken, het staat gewoon in Horeko.

Als je een medewerker in de Employee Manager zet, geef je ook zijn contract- en vakantieuren. Horeko geeft op basis van al deze gegevens de balans voor elke medewerker aan. Zo weet jij wie je het beste kan inroosteren.

Ga voor meer rendement

Maak nu een afspraak

Plan een vrijblijvende online afspraak en ervaar hoe je met Horeko meer rendement gaat krijgen.

Direct afspraak maken

Ga voor meer rendement Start nu jouw gratis demo