De directe lijn tussen jou en je medewerkers.
Gratis voor Android en iPhone.

Geen gedoe meer met eindeloos mailen, bellen en appen om iedereen op te hoogte te brengen van het rooster.

De tool voor roosters, uren registreren en ruilen.
Zó in je broekzak.

In weinig andere branches werken zoveel verschillende mensen als in de horeca. Van de student in de afwas en de parttimer achter bar, tot de leerling kok en de vaste chef in de keuken. Dit betekent niet alleen creatief roosteren, maar ook dat er nog weleens wat verandert. Je hebt dus geen tijd om iedereen bij elkaar te roepen voor een nieuw rooster of om persoonlijk de beschikbaarheid van iedereen te checken. Met de Horeko App betrek je je medewerkers en communiceer je direct.

Iedereen download gewoon de app – natuurlijk gratis te vinden voor Android en iPhone. Als jij dan een rooster publiceert, krijgen alle collega’s een Push bericht. De app zet direct de diensten in de privé agenda, dubbele afspraken zijn verleden tijd. Medewerkers geven zelf hun beschikbaarheid door. Vakantie aanvragen of een dienst ruilen? Gaat ook via de app. Heb je een nieuwsbrief of bericht wat je naar iedereen of een groep medewerkers wil sturen? Dan kan dat ook met de Horeko App.

Rooster in de eigen agenda

Beschikbaarheid doorgeven

Directe communicatie met je medewerkers

Ruilen is zo geregeld

Jij maakt met veel zorg een rooster, maar een medewerker krijgt een dienst die toch niet goed uitkomt. Kan zomaar gebeuren. In plaats van eindeloos puzzelen wie er toevallig wel kan, zet de medewerker eenvoudig een ruilverzoek in de app. Collega’s die zijn dienst kunnen en willen overnemen, kunnen hier dan op reageren. Natuurlijk hou jij de regie en geef je de definitieve goedkeuring.

Inklokken met de Horeko App

Als iedereen op dezelfde plek binnenkomt, is het nog enigszins te overzien. Maar in een groter bedrijf, of als je op locatie werkt, is het niet bij te houden wie er wanneer is begonnen. Met de Horeko App kunnen medewerkers direct inklokken met hun eigen pincode. Werk je op een externe locatie dan neem je niet zo makkelijk de Horeko Timekeeper mee, maar ook dan biedt de app de oplossing. Inklokken kan dan alleen als de medewerker op de juiste locatie aanwezig is.

De voordelen van werken met Horeko

Persoonlijke service

Onze customer support is er voor jou: telefonisch, per chat of via de mail.

Software in de cloud

Altijd en overal bereikbaar. Zo simpel is het.

Vooruitstrevend

Wij zitten niet stil en verbeteren het systeem elke dag.

Hart voor de horeca

Onze software is speciaal ontwikkeld voor horeca - wij snappen hoe jouw zaak draait.

Ga voor optimaal resultaat - kies het beste voor jouw zaak

10 quick wins tijdens de Coronacrisis. Download jouw checklist hier!