Kiosk - Horeko

De details van jouw menu, toegankelijk voor iedereen.

Je voert de gerechten één keer in. De Kiosk haalt de informatie vervolgens uit Horeko Kitchen Manager

Met de Horeko Kiosk geef je jouw gasten de informatie die ze willen

Gasten maken hun keuze meestal gewoon van de fysieke menukaart. Maar de informatie die daarop staat is beperkt. Als je van je  gerechten alle ingrediënten, compleet met allergenen en voedingswaarden zet, dan wordt de kaart al snel een boekwerk. Met de Horeko Kiosk geef je de gasten de regie van wat ze willen zien. De Kiosk is een nette en stevige informatiezuil die in elk restaurant past. De voorkant van de zuil kan met stickers aangepast worden aan de eigen huisstijl. Het ingebouwde touchscreen is gemakkelijk in gebruik dus gasten vinden precies wat ze zoeken.

De Kiosk is een aanvulling op de Horeko Kitchen Manager. De gerechten zijn al ingevoerd in de backoffice. De informatie is dus meteen door de sturen naar de Kiosk. Via de backoffice kan je alle informatie beheren en vooruit plannen. Als het dan tijd is voor een nieuwe menukaart wordt de Kiosk automatisch bijgewerkt.

Al 1500 horeca ondernemers gingen je voor

Sta jij hier straks tussen?

Stevige informatiezuil met groot scherm

Snel gerechten opzoeken met achtergrondinformatie

Filter gerechten op ongewenste allergenen

De gast bepaalt zelf welke informatie hij of zij ziet

Niet iedereen is geïnteresseerd in dezelfde informatie. Maar of het nu vanuit overtuiging, allergie of smaak is, gasten willen graag weten wat ze eten. De Kiosk maakt het mogelijk en gemakkelijk voor gasten om zelf de menukaart te bekijken. Digitaal en altijd up to date. Je kunt zelf je structuur bepalen zodat gasten logisch door de menukaart gaan. De gerechten zijn vervolgens met een foto en korte omschrijving te zien. Selecteer je een gerecht dan krijg je alle informatie zoals ingrediënten, allergenen en een uitgbreide omschrijving.

Eenvoudig filteren op allergenen

Als je bepaalde allergenen wil of moet vermijden, kan het lastig zijn om te bedenken welke gerechten je wél kan eten. Met Horeko Kiosk maak je het je gast makkelijk. Gasten kunnen zelf eenvoudig een filter instellen op de gewenste allergenen. Zo zien ze precies de gerechten die aan hun wensen voldoen.

Ga voor meer rendement

Maak nu een afspraak

Plan een vrijblijvende online afspraak en ervaar hoe je met Horeko meer rendement gaat krijgen.

Direct afspraak maken

Ga voor meer rendement Start nu jouw gratis demo