Automatische Dimona aangifte

Laat je Dimona’s met Horeko automatisch gebeuren vanuit de planning en/of bij het klokken van het personeel. Zo is je Dimona aangifte steeds correct en heb je geen werk meer achteraf.

Automatische updates

Maak je nooit meer zorgen over de aanpassingen en correcties van je Dimona aangiftes. In Horeko worden je uuraangiftes automatisch geüpdatet volgens het klokken van je medewerkers en opnieuw verstuurd. Zelfs als een medewerker start die niet ingepland was, zal er toch nog een aangifte verstuurd worden.

Je kan zelf bepalen voor welke medewerkers je een automatische Dimona aangifte wenst (student, flexi, extra). Je kan ook steeds de aangiftes volgen in Horeko en zo alle updates en aanpassingen consulteren.

Automatische Dimona aangiftes

Automatische correctie bij klokken

Meldingen bij fouten in aangiftes

Jij kiest: aangifte vanuit de planning en/of bij de tijdsregistratie

Als je liever je aangiftes enkel vanuit je planning wenst te versturen, kan dit. Of je kan ook kiezen om pas een aangifte te versturen bij het klokken van je medewerkers. En dan heb je natuurlijk ook nog een combinatie van beiden, dat je planning wordt verstuurd en aangepast volgens hoe je medewerker uiteindelijk klokt. Jij hebt de touwtjes in handen.

Foutmeldingen

Heb je toch een foute aangifte gemaakt en bijvoorbeeld een flexi aangifte gemaakt voor een medewerker die hier niet voor in aanmerking komt, krijg je hiervan onmiddellijk een melding in Horeko. Zo kan je tijdens het plannen steeds nakijken of bijvoorbeeld een student nog niet aan zijn quota is om als student te werken. Makkelijk, snel en overzichtelijk.

De voordelen van werken met Horeko

Persoonlijke service

Onze customer support is er voor jou: telefonisch, per chat of via de mail.

Software in de cloud

Altijd en overal bereikbaar. Zo simpel is het.

Vooruitstrevend

Wij zitten niet stil en verbeteren het systeem elke dag.

Hart voor de horeca

Onze software is speciaal ontwikkeld voor horeca - wij snappen hoe jouw zaak draait.

Ga voor optimaal resultaat - kies het beste voor jouw zaak