Horeko Employee Manager - Horeko

Jouw complete pakket voor personeelsplanning

Online roosteren

Omdat je medewerkers zelf hun beschikbaarheid doorgeven, maak je heel snel passende roosters. Werk met standaard roosters of sleep de juiste mensen naar een open dienst.

lees meer
Documentbeheer

Horeko Employee Manager is de centrale plek voor jouw personeelsadministratie. Sla persoonlijke documenten op per medewerker of maak bedrijfsdocumenten aan voor een bepaald team.

lees meer
Urenregistratie

Uren registreren doen medewerkers gewoon zelf. In- en uitklokken gebeurt met vingerafdruk op de Timekeeper of via de mobiele app. Jij hebt gelijk een digitaal overzicht van de gewerkte uren. Plus-, min-, en vakantie-uren worden gelijk verrekend. Zo eenvoudig is het.

lees meer
Dimona aangiftes

Geen zorgen meer om je Dimona aangiftes dankzij de automatische Dimona aangifte via Horeko. Het systeem maakt automatisch een Dimona aan en corrigeert waar nodig.

Uitgebreide analyse

Alle personeelsgegevens staan in Horeko - van contract tot gewerkte uren. Met de analyses die het systeem voor je maakt, krijg jij echt inzicht in zaken zoals loonkosten en productiviteit. Duidelijk zichtbaar gemaakt in grafieken.

Mobiele app

De Horeko App - gratis te downloaden voor Android en iPhone - is de directe lijn met je medewerkers. Zij geven hun beschikbaarheid en vrije dagen door. Jij publiceert het rooster en dit komt gelijk in hun agenda. Onderling diensten ruilen regelen ze ook in de app.

lees meer

Employee Manager in de praktijk

Bij brasserie de post

Al 1500 horeca ondernemers gingen je voor

Sta jij hier straks tussen?

Integraties met onze partners

Horeko is de centrale schakel in jouw bedrijf

Ga voor meer rendement

Maak nu een afspraak

Plan een vrijblijvende online afspraak en ervaar hoe je met Horeko meer rendement gaat krijgen.

Direct afspraak maken

Ga voor meer rendement Start nu jouw gratis demo