Horeko Planner

Een goede personeelsplanning is cruciaal om lekker te kunnen draaien. De Horeko Planner is dé tool voor jouw personeel. Medewerkers geven hun beschikbaarheid online door en jij plant ze eenvoudig in. Rooster jij een medewerk in, dan wordt er automatisch een Dimona aangifte gemaakt. Het systeem bewaart alle info en geeft jou de analyses in duidelijke grafieken.

 • Snel een kloppend rooster
 • Bewaar personeelsgegevens centraal
 • Automatische Dimona aangiftes
 • Direct een overzicht van gewerkte uren
 • Uitgebreide analyses

Maak gelijk een persoonlijke offerte

Horeko Timekeeper

Uren registreren en bijhouden veel werk? Niet meer. Met de Timekeeper hou je precies bij wie er wanneer heeft gewerkt. De touchscreen PC komt met een vingerscanner dus inklokken is zo gebeurd. Liever met pincode? Net zo makkelijk.

Ook de (rook)pauzes registreer je zo. En wordt er een hapje gegeten? Dan zet je dit gelijk in het systeem.

 • Inklokken met vingerscan, pincode of RFID tag
 • Registreer je (rook)pauze
 • Geef na je pauze aan of je een personeelsmaaltijd hebt gebruikt

Horeko App

De Horeko App – de directe lijn met je medewerkers. Vrije dagen aanvragen of extra beschikbaarheid doorgeven? Via de app. Medewerkers krijgen hun rooster direct in hun eigen agenda. Natuurlijk gratis voor iPhone en Android.

 • Jouw rooster direct in je telefoon
 • Ruilen? Regel het onderling via de app
 • Op locatie inklokken
 • Communicatie met medewerkers

Jouw complete pakket voor personeelsplanning

Online roosteren

Omdat je medewerkers zelf hun beschikbaarheid doorgeven, maak je heel snel passende roosters. Werk met standaard roosters of sleep de juiste mensen naar een open dienst.

lees meer
Documentbeheer

Horeko Employee Manager is de centrale plek voor jouw personeelsadministratie. Sla persoonlijke documenten op per medewerker of maak bedrijfsdocumenten aan voor een bepaald team.

lees meer
Urenregistratie

Uren registreren doen medewerkers gewoon zelf. In- en uitklokken gebeurt met vingerafdruk op de Timekeeper of via de mobiele app. Jij hebt gelijk een digitaal overzicht van de gewerkte uren. Plus-, min-, en vakantie-uren worden gelijk verrekend. Zo eenvoudig is het.

lees meer
Dimona aangiftes

Geen zorgen meer om je Dimona aangiftes dankzij de automatische Dimona aangifte via Horeko. Het systeem maakt automatisch een Dimona aan en corrigeert waar nodig.

Uitgebreide analyse

Alle personeelsgegevens staan in Horeko - van contract tot gewerkte uren. Met de analyses die het systeem voor je maakt, krijg jij echt inzicht in zaken zoals loonkosten en productiviteit. Duidelijk zichtbaar gemaakt in grafieken.

Mobiele app

De Horeko App - gratis te downloaden voor Android en iPhone - is de directe lijn met je medewerkers. Zij geven hun beschikbaarheid en vrije dagen door. Jij publiceert het rooster en dit komt gelijk in hun agenda. Onderling diensten ruilen regelen ze ook in de app.

lees meer

Integraties met onze partners

Horeko is de centrale schakel in jouw bedrijf

De voordelen van werken met Horeko

Persoonlijke service

Onze customer support is er voor jou: telefonisch, per chat of via de mail.

Software in de cloud

Altijd en overal bereikbaar. Zo simpel is het.

Vooruitstrevend

Wij zitten niet stil en verbeteren het systeem elke dag.

Hart voor de horeca

Onze software is speciaal ontwikkeld voor horeca - wij snappen hoe jouw zaak draait.

Vanaf €40,-
per maand

Horeko Employee Manager is dé planningstool voor de horeca. In een persoonlijke demonstratie laten wij zien hoe het ook bij jou past.

10 quick wins tijdens de Coronacrisis. Download jouw checklist hier!